תשרי

קטלוג אתרים יפים, ניטרול מותנה של כפתור הפרסום, ועוד קישורי עריכת אתר מלא

ימים קשים עוברים על המדינה. בע”ה נתגבר.

***

איך לבנות את pagely – פוסט מינואר 2021 על הבנייה של Pagely.com עם עורך הבלוקים. הפוסט מספר על האתגרים והן על הנפלאות של הבנייה.

יצירת בלוק עבור wp owls – ב-WP Owls פנו למאט ווטסון וביקשו שיכתוב בלוק מותאם ל-WP Owls. הוא ביצע את המבוקש, אבל גם עשה ניסויים בדרך, ואת כל זה הוא מתעד בפוסט הזה.

מה זה block patterns – הפוסט מבית Meta Box מסביר מה הם Block Patterns בעורך הטקסטים, איך יוצרים אותם, איך רושמים אותם ב-functions.php, ואיפה אפשר למצוא Block Pattern-ים קיימים.

BeautifulPress – קטלוג של אתרי וורדפרס יפהפיים

איך לאפשר בלוקים מקוננים בבלוק שלך – איגור בניק נותן את כל הקוד + הסברים על איך לבצע את זה

איך להשתמש בגוטנברג לייצור wireframe – באמצעות התוסף Stackable. יש בתוסף הזה ערכה של וויירפריימים שמאפשרים ליצור אב-טיפוס בלי צורך בכלים צד שלישי. יש וויירפריימים בשלל נושאים, ואפשר כמובן להמשיך להתאים אותם בעורך עצמו. וזה בחינם

איך לנטרל באופן מותנה את כפתור הפרסום בעורך הבלוקים – המדריך הזה לוקח מקרה שבו נרצה למנוע פרסום של פוסט אם אין לו תמונה ראשית, ומראה איך מזהים אם התנאי מתקיים, ואם הוא לא מתקיים – איך מנטרלים את כפתור הפרסום.

ספריית תבניות בלוקים ב-Gutenberg Hub – מוניר כמאל השיק ספריית ערכות נושא חדשה מבוססת בלוקים ב-Gutenberg Hub, והיא מספקת מידע מפורט יותר מאשר ספריית ערכות הנושא הרשמית של WordPress.org. הספרייה כוללת פלטות צבעים, דוגמאות טיפוגרפיה ותצוגות מקדימות של בלוקי תוכן הכלולים בקובץ theme.json של ערכת הנושא. בנוסף, תמונות לרשתות החברתיות נוצרו אוטומטית עבור כל ערכת נושא, יחד עם כפתור “תוכן” להצגת בלוקים בפעולה.

בלוק הניווט שהתחדש בגרסה 5.9. וורדפרס 5.9 הציגה את בלוק הניווט, המאפשר למשתמשים ליצור בקלות, לנהל ולהשתמש מחדש בתפריטים הבנויים עם בלוקים שונים, החל מקישורי עמודים ועד לוגואים לאתר ועוד. מדריך זה צולל להיבטים הטכניים של הפונקציונליות של הבלוק, כולל האופן שבו הוא משתמש בסוג פוסט מותאם אישית של wp_navigation כדי לאחסן נתונים, כיצד לעשות שימוש חוזר בתפריטים קלאסיים קיימים והרשאות המשתמש הקשורות ליצירה, עריכה ושימוש חוזר בתפריטי ניווט.

קורס עיצוב אתר פשוט עם FSE

חלק מהתקצירים נכתבו בעזרת fredo.ai, וחלק כתבתי במו ידיי. ורק אומר שפרדו משקיע בתקצירים יותר ממני…

מפת ניווט

כתבו תגובה

כתובת הדוא"ל שלכם לא תוצג.