איך ליצור קישור “קראו עוד” יותר נגיש. קישורי “קראו עוד” נקראים ע”י קוראי מסך מחוץ לקונטקסט שלהם וכך קשה לגולש להבין במה מדובר. הפוסט מציע כמה פתרונות לבעיה.
איך לא לבאס עם כפתורים לא פעילים. כפתורים לא פעילים (disabled) יוצרים תסכול כשלא ברור למשתמשים למה הכפתור לא לחיץ ומה הם צריכים לעשות. הפוסט מציע 3 פתרונות חלופיים.
אין כזה דבר אתר שלא צריך להיות נגיש. קריס פרדיננדי כותב פוסט שמסכם התדיינות שהייתה לו בטוויטר עם מישהו שניסה להראות שמפתחים לא בהכרח חייבים להנגיש את האתרים שלהם. בפוסט הוא מפריך את הטענות אחת אחת.
הסתרה/הצגה של סיסמה מונגשים. המחבר מספר על מגבלה שלו, שיש לו רעד בידיים, ובגללו הוא לפעמים טועה בהקלדת סיסמה. האפרות להציג את הסיסמה בתווים גלויים (ולא כוכביות או עיגולים) היא חיונית לו, והוא מראה איך לעשות את זה.
שישה ניצחונות קטנים של נגישות פלוס שני טיפים. הפוסט מפרט 6 דברים נגישים שאפשר לעשות בקלות, ושני הטיפים הם להשתמש בפריימוורק שכבר מטפל בנגישות, והשתמש בכלי אנליזת נגישות.
המדריך השלם לקומפוננטות פרונט-אנד נגישות. מאמר של ויטאלי פרידמן בסמשינג מגזין שעובר על 45 רכיבים ואיך להנגיש אותם. זו קריאה ארוכה מאוד – 40 דקות.
מודולי מפתחים. מדריך של ה-w3.org שמטרתו ללמד מפתחים איך לכתוב markup נגיש לאספקטים שונים של בניית אתר: מבנה הדף, ניווט, תפריטים, טבלאות, טפסים ועוד.
נגישות פרקטית – קורס של שרה סוהדיאן.
למידה מכלילה – איך לתאר ווקאלית את המצגות שלך
אינפוטים ולייבלים – סיפור אהבה
