האם קורה לכם שאתם זוכרים איך נראה סימן יוניקוד מסוים שאתם רוצים להשתמש בו, אבל לא איך קוראים לו? האתר הזה מאפשר לכם לצייר את הסימן, והוא יעזור לכם למצוא את התו שאותו אתם מחפשים.
סבלנות היא מידה נצרכת אצל מפתחים. הפוסט הזה מפרט וממחיש את כל החלקים של העבודה שלנו שנצרכת בהם סבלנות. בעוד שהוא אינו ממש מחדש, הפובט הזה כן מרכז ומפרש את מה שאנחנו יודעים באופן מעורפל.
10 מדריכים למפתחים אוטודידקטים – ארבעה מדריכים שמלמדים HTML ו-CSS, שני מדריכים ל-JavaScript, שני מדריכי PHP שאחד מהם מלמד גם MySQL, מדריך ל-Java, מדריך ל-ASP.NET MVC, ומדריך ל-C# עם MySQL.
שאלות ששואלים בשלב הבלתי-טכנולוגי של הראיון לתפקיד פרונט-אנד: לספר על אפליקציות שאוהבים, לומר מה הייתם משנים באפליקציה מסוימת כדי להגביר את העניין (engaement) בה, לספר על מקרה של תקשורת לקויה עם קולגה, מה סגנון הלמידה שלך, ועוד.
איך ליצור Bash Aliases. ואם אנחנו כבר בענייני המסך השחור, אז מה ההבדלים בין ‘Terminal’, ‘Console’ ו-‘Shell’.
אוסף משאבים חינמיים למתכנתים: עננים חינמיים, איכות קוד, API-ים, ועוד המון קטגוריות.
כלי שמציג קוד בצורה יפה, לשימוש במצגות למשל.
חמשת המקורות הטובים ביותר לקריאת תוכן טכנולוגי איכותי: פלטפורמות בלוגים (מפורטות שם כמה פלטפורמות בלוגים טכנולוגיים), אגרני חדשות (News aggregators), ניוזלטרים, Reddit ואתרי מדיה חברתית.
מדריך יסודי ל-API של סטרימינג (Streaming). אמנם אני לא מתעסקת עם סטרימינג, אבל הפוסט הזה כתוב כל כך יפה ומסודר שרציתי לשמור אותו אצלי.
