הנגשה של פקד range – מדריך מפורט שיוצר פקד הזזה גם אסתטי וגם נגיש. שלושת השיקולים המנחים של המחבר הם: תמיכת דפדפנים, יצירת fallback, ולא להשתמש ב-JS.
הניסיון הראשון להנגיש יהיה גרוע – הפוסט הזה הוא עידוד להתחיל להנגיש גם אם יודעים שההנגשה לא תהיה מושלמת. הוא מעלה חמישה טיעונים בעניין.
שתי וערב של נגישות באתר – פוסט שמדמה את שילוב הנגישות באתר לשתי וערב, כשהשתי הוא נגישות והערב הוא שמישות. בתחילת המאמר מתאר המחבר סוגי ליקויי ראייה שונים, וחלק הארי של המאמר מתאר איך מבצעים בדיקת נגישות על משתתפים בעלי לקות ראייה.
יצירת קישורי עוגנים נגישים. המחבר רצה ליצור קישורי עוגנים בכל תתי הכותרות באתר שלו. תוך כדי חקירת הדרך לעשות זאת הוא שם לב שוב ושוב שאנשים מיישמים קישורי עוגנים בצורה לא נגישה, ולכן החליט לכתוב תוסף שעושה אוטומציה להוספת קישורי עוגן באתר, ואף עושה זאת באופן מונגש.
אתר שמסביר איך ליצור צבעים נגישים בכפתורים וגם יש בו יצרן כפתורים נגישים.
כלי נגישות מגניבים שיכולים להקל על החיים – סקירה מקיפה של כלי בדיקת נגישות: הוא מתחיל מכלים מקוונים, עובר לכלים המוטמעים בדפדפנים, כלים ב-Drupal, כלים מיוחדים למערכות הפעלה (מק וחלונות), קוראי מסך, ושונות. ארוך ויסודי.
איך להשתמש במאפיין ה-tabindex – מאמר שמקיף את הנושא מכמה כיוונים: הוא מתחיל משגיאות נפוצות בשימוש בו, ועובר לשימושים מקובלים בו.
פרויקט של איש שהיה קשה לבטא את השם שלו. הוא יצר תוסף JS שעוזר לאחרים לבטא את השם שלו.
