נגיסות של נגישות – האתר מדמה בדיקות נגישות להכנת קפה, ומסביר למה בפוסט הזה. שאר הפוסטים נותנים מנות קטנות של נגישות, החל מטיפים קטנים וכלה ברשימת קישורים להעמקה.
איך לכתוב CSS מתוך מחשבה על נגישות – סדרה של פוסטים שמסבירה איך לעשות כל אחד מהדברים הבאים: Progressive enhancement, User preferences, ונושאים אחרים אמורים להתווסף בעתיד.
קומיקס מונגש – האתר הזה הוא ניסוי בהנגשת קומיקס.
כלי בדיקת נגישות: כפתור הטאב: מחבר הפוסט מספר שבדיקת הנגישות הידנית הכי חביבה עליו היא בדיקת הטאב. הוא מחלק את הבדיקה לכמה נושאים: עיצוב הפוקוס, אלמנטים אינטראקטיביים, כפתורים אמיתיים, קישורי דילוג (skip links), ניהול פוקוס, גלילה אינסופית, אלמנטים מחוץ למסך, סדר ה-DOM, וקומפוננטות JS.
סוויטת כלי בדיקות נגישות. יש כמה מסלולים בתשלום כשבכל מסלול יש עוד כלי נגישות, אבל יש גם מסלול חינמי שנראה סבבה. יש בו בודק ניגודיות, 3 סוגי סימולציות, עד 2 המלצות חכמות, ועוד כמה דברים.
נגישות מעבר למאפיין ה-alt, ניגודיות צבעים ותגיות סמנטיות: הפוסט מרחיב בנושאים שבד”כ לא חושבים עליהם בהקשר של נגישות: שפות, תאריכים, זמן, מטבע, מספרים, התאמת ה-UI לשפות שונות, RTL, ורספונסיביות.
CSS שמראה בעיות נגישות: אלמנטים לא חוקיים בתוך a או button; מאפיין ALT חסר; שרק li הוא הצאצא הישיר של ul או ol; חיפוש tabindex על אלמנטים לא חוקיים
חשיבותו של מאפיין ה-lang: מדוע הוא כה חשוב, ומה עלול להשתבש בו.
איך להודיע למשתמשים שהקישור נפתח בחלון חדש.
3 נקודות התחלה ליצירת תוכן דיגיטלי נגיש: נגיודיות, טקסט אלטרנטיבי לתמונות, ו-HTML סמנטי.
