איך ליצור תמונות thumbnail ליוטיוב שימשכו את הקהל – ג’ו קזבונה משתף איך הוא יוצר תמונות Tumbnail לסרטוני היוטיוב שלו
מה מייסדות ומייסדים יכולים ללמוד מתסמונת המתחזה – אייל דורון, האיש שאוהב לחשוב הפוך, טוען במאמר הזה שאנשים שמרגישים מתחזים הם בדיוק מה שאנחנו צריכים. או לפחות יש לנו הרבה מה ללמוד מהם.
קריאה ביונית מותאמת אישית – שיטה שמסמנת חלקי מילה בבולד, כאסטרטגיה לקריאה מהירה. קונספט מעניין מאוד.
יערות – אתר שמיצג תמונות מיערות שונים. לכאורה יש גם אפשרות להשמיע צילילם משם, אבל משום מה זה לא עובד לי כרגע.
אתרים שמציעים מיקרו-קופי: אחד, שניים.
30 דקות או פחות – בפוסט דן ג’ונתן סטארק במושג ערבויות (guarantees) בעסקים. החידוש שלו הוא בכל שההבטחות לא חייבות להיות בדיוק בתחום השירות, אלא בדברים הנלווים. הוא נותן דוגמה של דומינו’ס פיצה והערבות שלהם לספק את הפיצה תוך 30 דקות או שהיא בחינם. יונתן מסביר שעסקים יכולים להציע ערבויות הנותנות מענה לפחד או דאגה עקיפים של הלקוחות שלהם. לדוגמה, כיועץ SEO, אתה אומנם לא יכול להבטיח שהלקוח יופיע במקום הראשון בתוצאות החיפוש, אתה יכול להבטיח דברים כמו “ללא ז’רגון”, “ללא הפתעות” או “ללא סינון הודעות” במתן השירות שלך. ערבויות אלו יכולות לעזור להבדיל אותך מהמתחרים שלך ואולי להגדיל את העמלות שלך.
רשימה מומלצת של ספרי קריאה על ביזנס – גם היא של ג’ונתן סטארק.
קיצורי מקלדת – אתר שהוא אוסף קיצורי מקלדת לחלונות, מק, ואתרים. מחפשים בו את הפונקציונליות הרצויה, ומקבלים את קיצור המקלדת. וכאן יש אתר עם מדבקות קיצורי מקלדת.
כותרות דואל שמושכות תשומת לב – אתר codeinwp פרסם פוסט עם 20 כותרות דואל מרתקות: איך {מישהו} עשה {משהו}; עשרת הטרנדים ב{תחום}; וכדומה. הכותרות נלקחו מחברות מובליות, ומובאים הסברים והוכחות להצלחתן.
כללים ליצירת כתוביות – כתוביות הן דבר שימושי לצריכת תוכן בסביבות רועשות או לאנשים כבדי שמיעה. הן מועילות גם למי שאינו שולט בשפה המדוברת או לא מכיר את המבטא של הדובר. ישנם כללים ספציפיים לכתיבת כתוביות, כמו שמירה על ממוצע של 20-30 תווים בשנייה וחלוקת משפטים לשני חלקים. גארת’ פורד וויליאמס יצר שפה ויזואלית לכתוביות כרשימה. המאמר מציע מספר דרכים לשפר את חווית הצופה באמצעות כתוביות, כגון מתן אפשרות למספר שפות, הגדרות התאמה אישית והתאמת מיקום הכתוביות. הוא גם מציע לאפשר כתוביות כברירת מחדל תוך מתן אפשרות לצופים לשמור את ההעדפות שלהם כהגדרות קבועות מראש. ביצוע הנחיות אלה יכול לעזור לענות על הצרכים של הצופים ולשפר את החוויה שלהם.
