אדר

עמוד אודות בגיטהאב, מדריך להרצאות טכנולוגיות, ועוד קישורי תכנות

יש לאחרונה טרנד של יצירת עמוד אודות בגיטהאב. עושים את זה די בקלות: יוצרים ריפוזיטורי בעל אותו שם כמו של המשתמש שלך בגיטהאב, כותבים ב-README של הריפוזיטורי הזה מה שרוצים, וזה מה שיראו כשייכנסו לגיטהאב שלך. לאור הטרנד החדש נכתבו כמה פוסטים על העניין:  מוניקה פאוול כתבה מדריך שמסביר למה זה כדאי, איך עושים את זה, והביאה דגומאות ל-README-ים יפים. היא פרסמה את זה גם ב Dev.to, וגם אצלה בבלוג. פה יש מאגר של אודות משודרגים יותר, מחולקים לפי קטגוריות: כאלה שהשתמשו ב-hook-ים, כאלה שהוסיפו משחק ל-Readme שלהם, כאלה שקישטו אותו יפה, ועוד – מאגר ממש יפה. ופה יש מדריך איך להטמיע HTML עשיר באודות. וכאן מדריך על דף אודות שמתעדכן מעצמו. ויש עוד שירות שיוצר פרופיל ע”ס הגיטהאב. ועוד אחד. הפוסט הזה מראה איך להציג את הפוסטים החדשים ביותר בעמוד האודות. והפוסט הזה מראה איך להציג את הפוסטים ואת סרטוני היוטיוב שלכם בעמוד שלכם בגיטהאב. כאן יש פורטפוליו למפתחים – תבנית פורטפוליו יפה ורספונסיבית למפתחים להצגה בגיטהאב. ופוסט ב-dev.to על איך לייפות את עמוד הפורטפוליו בגיטהאב כמו מקצוען. ועוד הדרכה.

הוספת רק שתי שורות קוד, למה זה לקח יומיים – אנחנו כמפתחים יודעים שכתיבת שתי שורות קוד לוקחת הרבה יותר מאשר רק הזמן שלוקח להקליד אותן. הפוסט הזה מפרט הרבה מהסיבות האפשריות.

עצות עשה ואל תעשה בבניית פורטפוליו ממישהו שראה 40+ כאלה.

מדריך להרצאות טכנולוגיות בלתי נשכחות – פוסט שהוא תוכן עניינים לפוסטים אחרים של המחברת. הנושאים שהיא עוסקת בהם: בחירת נושא, כתיבת CFP, כלים לסיעור מוחות ויצירת מצגות, תכנון ההרצאה ותכנון הזמן, כתיבת ההרצאה, תרגול והעברה.

צילומי מסך של חלקי קוד – ליצור צילומי מסך של code snippets.

איך לכתוב קוד בלי לולאות עם LINQ – אמנם שייך ל-C# אבל זה קונספט מעניין באופן כללי.

פונקציות קצרות הן גם כן חשודות

איך בחור הפך ממתכנת אינטרנט למהנדס תוכנה

ובאותו עניין – למה הבחור הזה למד במשך 8 חודשים כדי להתקבל לגוגל

כתבו תגובה

כתובת הדוא"ל שלכם לא תוצג.