סקוט הנסלמן, מתכנת מיקרוסופט ותיק, פתח ערוץ של העשרה בתכנות: מאיפה ה-carriage ב-CRLF; יוניקוד, UTF-8 ו-BOM;
Advent of code – לוח שנה של חידות תכנות קטנות למגוון תחומים ובמגוון רמות, לפתירה בכל שפה שרוצים. לפי עמוד האודות, אנשים משתמשים בזה לתחרויות לפי זמן, הכנה לראיונות, הכשרה בחברה, ולאתגר אחד את השני. נסו ותהנו!
מתברר שכל מי שרוצה להתאמן בתכנות בשפה חדשה או עם טכנולוגיה חדשה, יוצר אפליקציית TODO או אפליקציית מזג אוויר, ודי, זה נהיה נדוש. אז הבלוגרית הזאת כתבה פוסט עם 37 רעיונות לאפליקציות חביבות שאפשר לבנות במקום זה. ועוד פוסט עם רעיונות לפרויקטים, כאלה שהמחבר עצמו התנסה בהם ומעיד שעזרו לו רבות. ו-15 API-ים כיפיים לשימוש בפרויקט הבא שלכם.
כרטיס ביקור שהוא מחשב שמריץ לינוקס.
10 מאגרי Github למתכנתים – חלקם הגדול קשור ל-JavaScript, אבל יש מספיק אחרים ששווה להציץ בפוסט הזה למענם.
איך לוודא שהשנה של זכויות היוצרים מתעדכנת תמידית – קטעי קוד ב-PHP ו-JavaScript שמחשבים דינמית את השנה.
פקודות Bash אכזריות במיוחד – זה מתחיל עם הגדרה מחדש של cd כ-rm -rf
, ומשם זה רק מתדרדר…
פוסט על ביצועים של Hello World בשפות שונות (שם הפוסט ב-URL רומז למסקנות…). ופוסט תשובה.
אוסף כלים אינטרנטיים למפתחי אינטרנט. כל כלי עושה דבר אחד בלבד. הכלים מחולקים לקטגוריות כמו: אנימציות, API-ים, ביצועים, אבטחה, יוניקוד, ועוד הרבה.
ספר דיגטלי מעמיק על ההחלטה להצטרף ל-bootcamp.
פוסט מעניין וחשוב על חשיבה הפוכה: הדרך העצלנית להתבלט – לעשות את הדברים הקשים. איך עשיית דברים קשים היא דווקא הדרך העצלנית? קראו ותדעו (שם הפוסט ב-URL הוא רמז לתחילת התשובה).
המדריך לראיון הטכנולוגי הוא ספר מקוון שמחולק לכל שלבי הראיון הטכנולוגי. לא רק שלב התכנות של הראיון, אלא מההתחלה – משליחת קורות החיים, דרך כל שלבי הראיונות, ועד להבנה של הצעות וניהול משא ומתן.