אייר

להמיר case, איך לסכם, מקלדת 8 מקשים, ועוד קישורי אינטרנט

איש מספר למה הוא העביר את הבלוג שלו ל-hashnode – המחבר התחיל לכתוב בלוג בוורדפרס בשנת 2008 אך עזב את הפלטפורמה בשנת 2013 כדי לחפש יותר חופש והתאמה אישית. הוא השקיע תשע שנים בתבנית דפי GitHub שלו ורק כתב פוסט אחד או שניים בשנה. עם זאת, לאחר שפשטו את דעתו, הוא התחיל לארגן את הרעיונות שלו ב-Notion, לקחת קורסי כתיבה ולכתוב עוד. הוא בדק את Medium, Dev.to ו-Hashnode כפלטפורמות פוטנציאליות, אך מצא ש-Hashnode היא הטובה ביותר בגלל ה-custom domain, ייבוא markdown קל, גיבויים וקהילה תומכת. המחבר מייעץ לכותבים אחרים למצוא פלטפורמה שמכבדת את עבודתם ועוזרת להם להתמקד בכתיבה ולא בהתאמות.

למה כדאי ליצור בלוג ב-Hashnode. ואיך ומדוע להעביר לשם את הבלוג ממדיום – המאמר מסביר כיצד להעביר בלוג מ-Medium ל-Hashnode. הוא מפרט שלושה יתרונות עיקריים של הגירה ל-Hashnode, כולל אין חומת תשלום, דומיין מותאם אישית בחינם, והיכולת לייצר רווחים מתוכן מבלי לאלץ את הקוראים לשלם. לאחר מכן, המאמר מסביר כיצד לייצא מאמרים מ-Medium, לייבא אותם ל-Hashnode ולהשלים את תהליך ההעברה.

איך לסכם ב-2021 – המחבר דן במגמה של גנים דיגיטליים, שהם בעצם מערכות לניהול ידע אישי, שבהן אנשים אוספים את המחשבות וההערות שלהם. המחבר מפרט כמה מהגנים הדיגיטליים האהובים עליהם ומסביר את החשיבות של שמירה על מקור הערות למטרות מקצועיות ופרטיות. לאחר מכן הם דנים בהגדרת רישום הערות משלהם, הכוללת רישום הערות זמניות על נייר ואז אחסנתן בפורמט דיגיטלי. המחבר מדגיש את חשיבות תהליך כתיבת ההערות בסיוע להפנמת מושגים ורעיונות. למרות שאין פתרון מושלם לרישום הערות, המחבר מציע למצוא מערכת שעובדת עבור הצרכים האישיים של האדם וקלה לשימוש.

להמיר CASE – בטעות השארת את ה-caps lock על והקלדת משהו, אבל אתה לא יכול להתחיל מחדש ולהקליד הכל מחדש? כל שעליך לעשות הוא להזין את הטקסט שלך ולבחור את האותיות שאליו ברצונך להמיר אותו.

מקלדת של 8 מקשים – ARTSEY היא מערכת מקלדת ביד אחת המשתמשת ב-8 מקשים בפריסה של 2×4. המערכת נועדה להיות קלה ללמידה, נוחה לשימוש ומהירה מספיק לשימוש מעשי.

ארכיון הפרוסה – מייל שבועי בצומת של יזמות, טכנולוגיה ופרודוקטיביות

Refined.blog – מאגר בלוגים למהנדסי תוכנה – Refined.blog הוא אתר חדש שמקדם בלוגים אישיים עם רשימה אוצרת של בלוגים להנדסת תוכנה, המעודד אנשים ליצור שוב בלוגים אישיים. קשה לגלות בלוגים אישיים מכיוון שחיפוש Google אינו מספק דרך לצמצם תוצאות לבלוגים אישיים, בעוד שמנוע החיפוש של Wiby מוגבל. המייסד, מוסה אונל, שוקל ליצור תת-דומיינים כמו history.refined.blog או art.refined.blog, בהתאם לתרומת המשתמש. Refined.blog שואף לקטלג ניסיונות לשחזר את הקסם של העידן הקודם שבו אתרי אינטרנט הציעו צוהר אמיתי לידע ולתחומי עניין של אנשים, והוא פתוח להצעות ותרומות.

כישורי פיתוח אינטרנט – מאגר גיטהאב של כישורי פיתוח אינטרנט לפי קטגוריות, ואיפה אפשר ללמוד אותם. הקטגוריות שיש שם הן למשל HTML, CSS, נגישות, קומפוננטות, כלי build, פריימוורקים וספריות, שרתים ובסיסי נתונים, ועוד. בכל קטגוריה יש בין 7 ל-15 תתי נושאים, כשבכל תת נושא יש רשימת מקורות ללימודו.

50 משאבים מעולים לכתיבה – המאמר מדגיש את החשיבות של קופירייטינג כמיומנות שיכולה למשוך את הקוראים ולהפוך אותם ללקוחות. המחבר מספק משאבים וכלים שימושיים שיכולים לסייע בחיזוק מיומנויות קופירייטינג, כולל מדריכי דקדוק וסימני פיסוק, מדריכי כתיבה באנגלית פשוטה, מדריכי סגנון וכלים שיעזרו ביצירת הכותרת המושלמת. המאמר גם מדגיש את החשיבות של קול המותג ביצירת קשר עם הקוראים ובניית זהות מותגית. המאמר מדגיש את החשיבות של יצירת כותרות יעילות שמושכות תשומת לב ומעודדות את הקוראים לעסוק בתוכן. הוא גם מביא מקורות ללימוד קופירייטינג, טיפים של סופרים דגולים, המלצות על בלוגים של קופירייטינג, ומסיים בכלי פרודוקטיביות.

סרטונים על איך ללמוד, איך לזכור, איך לקרוא

כתבו תגובה

כתובת הדוא"ל שלכם לא תוצג.