סיוון

איך מכינים שאלות לתחרות קוד, איך להוציא את עצמך מתחום הנוחות, ועוד קישורי תכנות

אוסף מקורות לגישה בריאה ומאוזנת לעבודה. באתר הזה אפשר לבחור מה סוג הבעיה שאיתה אתם מתמודדים – לחץ, שינה, מיקוד – ותקבלו פוסטים, סרטונים, אפליקציות וספרים בנושא. ואתר שלם בעניין בריאות הנפש שנותן תמיכה, ומאפשר לתמוך ולהיתמך.

מחברי השאלות של Hacker Cup של פייסבוק משתפים איך הם מכינים את השאלות, מה נותן להם השראה, איך הם הופכים את השאלה למעניינת, איך השאלות נהיו קשות יותר אבל הבדיקה נהייתה מאפשרת יותר, ועוד. זה לא ארוך, ודי מעניין.

שיחה מעניינת מאוד עם Eric Lippert, המומחה ל-C#, ובכלל ארכיטקט של שפות. תמיד מעניין מאוד לקרוא ראיונות עם אנשים מומחים בתחומם שגם יודעים לתקשר – הוא מספר על ההיסטוריה שלו, מביע את דעתו בענייני שפה שונים, והכל בנחת ובענווה.

המחברים של התוסף MailPoet מספרים מדוע הם משחררים גרסה פעם בשבוע – הם מסברים מה זה continuous delivery, אילו חברות נוספות עושות את זה, איך זה עוזר להם לתכנת טוב יותר, למפתחים להיות שמחים יותר, איך זה מתאים לוורדפרס, ועוד.

יש לי פוסט שמאגד קישורים למשחקי תכנות, ואני ממשיכה לעדכן אותו כל פעם שאני נתקלת במשחק חדש. היום עדכנתי אותו בתעלומת רצח שיש לפתור עם SQL, ו-The Unix Game – משחק תחרותי וקל ללמידה שבו פותרים אתגרי תכנות באמצעות יצירת Pipeline של פקודות UNIX.

להוציא את עצמך מאזור הנוחות – כל יום בתחום אחר – יום אחד בלי עכבר, יום אחד בדפדפן שונה, יום אחד בלי צבעים, וכן על זה הדרך.

ואסיים בכמה קישורים בענייני ראיונות עבודה. זה לא רומז שומדבר לגביי, מלבד שאלה פוסטים שנהניתי לקרוא 🙂

Professional group working on project. created by katemangostar – www.freepik.com/